Afspraken

INFO AFSPRAKEN

Alle raadplegingen zijn op afspraak !

Wij voorzien afspraakmogelijkheden op weekdagen van 8 tot 13 uur en van 14 tot 20 uur (langer indien nodig). We reserveren daarbij elke dag afspraken voor acuut zieke patiënten.

BELANGRIJK !

Met raadplegingen ‘op afspraak’ willen we onze patiënten onaangenaam lange wachttijden in een drukke wachtkamer besparen. Om te vermijden dat er toch vertragingen ontstaan, vragen wij u met aandrang:

 1. Kom zelf op tijd.
  Wachten op een patiënt die te laat is, betekent vertraging voor alle volgende afspraken.
 2. Per afspraak wordt 15 minuten voorzien.
  Indien u een afspraak wenst voor meerdere personen, boek dan 1 afspraak per persoon.Er is ook meer tijd nodig voor bepaalde onderzoeken (EKG, gynaecologisch onderzoek) en behandelingen (verwijderen van meerdere parelwratjes, kleine heelkunde), de bespreking van een ernstig probleem en het invullen van bepaalde documenten, vb. levensverzekering; boek in die gevallen 2 opeenvolgende afspraken.
 3. Bel voor afspraken en huisbezoeken, alsook voor vragen en mededelingen tijdens de secretariaatsuren van 8 tot 13 uur.

HOE MAAKT U EEN AFSPRAAK ?

  1. U BOEKT ZELF EEN AFSPRAAK ONLINE
   Online boeken kan tot 3 weken vooraf. Login en paswoord zijn niet nodig om een afspraak te boeken.U kan binnen de agenda van de dokter van uw voorkeur zoeken naar een vrije afspraak ; u krijgt dan een weekoverzicht. U kan ook zoeken naar een vrije afspraak binnen de groepsagenda ; u krijgt dan een dagoverzicht.Vindt u online geen vrije afspraak meer, bel dan naar de praktijk; wij reserveren immers elke dag afspraken voor acuut zieke patiënten.
  2. U BELT NAAR DE PRAKTIJK 015/520478.
   Bel aub tussen 8 en 13 uur. Bel na 13 uur alleen bij een medisch probleem waarvoor u de dag zelf nog hulp nodig heeft.

KUNT U EEN GEMAAKTE AFSPRAAK NIET NAKOMEN ?
Verwittig ons tijdig zodat we de vrijgekomen tijd kunnen gebruiken om andere patiënten sneller te helpen.

VERWIJDEREN VAN WRATTEN

Voor het verwijderen van wratten kan u steeds een afspraak maken bij één van onze dokters, behalve op maandagvoormiddag. De vloeistof die wij nodig hebben om de wratten te bevriezen, wordt ons pas bezorgd op maandagmiddag.